luni, 11 martie 2013

U Cluj tine sa castige derby-ul suferintei

U Cluj tine sa castige derby-ul suferintei

ganea-u-clujIn cazul unui succes cu CS Turnu Severin, sepcile rosii au ocazia sa iasa dupa multa vreme din zona retrogradarii si sa ia o gura de oxigen in perspectiva salvarii.
Cu o infrangere si un egal in primele doua jocuri ale acestui an, clujenii au sansa unui salt important in clasament daca astazi vor reusi sa invinga pe teren propriu nou-promovata din Severin, cota 2.30, desi nu vor avea suporterii de partea lor.
Meciul de pe Cluj Arena, cotat cu 3.10 sa se incheie la egalitate, asa cum s-a intamplat si in tur, se va disputa doar cu femei si copii in tribune, gazdele fiind sanctionate din cauza incidentelor petrecute la partida cu Steaua.
Chiar si in aceste conditii, Ionel Ganea este increzator ca alb-negrii isi vor putea impune jocul, mai ales daca vor reusi sa inscrie primii, cota 1.72, mizand si pe faptul ca l-ar putea folosi si pe atacantul Victoras Iacob.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.
„E un meci important, asa cum sunt toate jocurile pentru noi, dar fiind vorba despre un adversar direct in lupta pentru evitarea retrogradarii, e vital sa castigam.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu