sâmbătă, 23 martie 2013

Sneijder poate rata meciul cu tricolorii

Sneijder poate rata meciul cu tricolorii

Jucatorul lui Galatasaray va urmari cel mai probabil din tribune meciul cu tricolorii.
wesley-sneijderCapitanul Olandei a iesit accidentat in prima repriza a jocului castigat de batavi cu 3-0 impotriva Estoniei si e putin probabil sa evolueze marti contra Romaniei.
Nationala pregatita de Louis van Gaal si-a consolidat pozitia de lider in Grupa D dupa victoria la scor de neprezentarea in fata Estoniei si s-a distantat la 5 puncte de Ungaria si Romania, urmatoarele doua clasate, in urma remizei dintre cele doua de la Budapesta, scor 2-2.
Dupa o prima repriza modesta, Portocala Mecanica s-a dezlantuit in partea secunda a jocului de pe Amsterdam Arena si a marcat de 3 ori prin Rafael van der Vaart, Robin van Persie si Ruben Schaken, insa succesul categoric a fost umbrit de accidentarea lui Wesley Sneijder.
Mijlocasul lui Galatasaray a parasit terenul in minutul 36, avand sanse infime sa se refaca pana marti, cand Olanda are cota1.25 sa invinga Romania, in timp ce tricolorii spera sa profite de absenta lui Sneijder si sa obtina un rezultat pozitiv cotat la4.00.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu