miercuri, 20 martie 2013

Pariul zilei: Italia – Brazilia

Pariul zilei: Italia – Brazilia

Joi 21 martie 2013 de la ora 21:30, Italia va primi vizita Braziliei pe Stade de Geneve din Elvetia in cadrul unei partide amicale.
brazilia-italia AmicalUltima intalnire dintre cele doua a avut loc in 2009 la Cupa Confederatiilor, iar Brazilia a castigat atunci categoric cu 3-0. Tot in 2009 a mai avut loc si un meci amical, castigat de brazilieni cu 2-0 la Londra. 
La acest meci bet365 ofera urmatoarele cote pariuri la 1x2: 3.75 3.40 2.00. Asadar Brazilia e considerata favorita la victorie.
Luna trecuta, Italia a jucat un alt amical tare impotriva Olandei la Amsterdam. Olandezii au condus cu 1-0, insa Verratti a reusit sa egaleze in minutul 91. In calificarile pentru CM din 2014, Italia se afla pe primul loc in grupa B, marti va juca in deplasare in Malta. Acum la meciul cu Brazilia, antrenorul Cesare Prandelli isi pune sperantele in defensiva pe mai multi jucatori de la Juventus Torno: portarul Buffon, fundasii centrali Barzagli si Bonucci, respectiv mijlocasii centrali Pirlo si Marchisio. Torinezii sunt calificati in sferturile Ligii Campionilor, iar potrivit celor mai noi stiri Liga Campionilor vor intalni in aceasta faza pe Bayern Munchen. Acesta este si motivul pentru care acestia vor fi titulari contra Braziliei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu