luni, 11 martie 2013

Probleme in atacul lui Dinamo - Ponturi Pariuri Liga I

Probleme in atacul lui Dinamo - Ponturi Pariuri Liga I

Alexe nu stie daca va intra pe teren in aceasta seara.
Marius-AlexeIn timp ce veteranul Ionel Danciulescu este suspendat, golgheterul Marius Alexe este incert si are sanse destul de mici sa evolueze astazi impotriva Concordiei.
Gratie victoriilor cu FC Brasov si Rapid, Dinamo se poate apropia la doua puncte de podium in cazul in care castiga si meciul de astazi contra Concordiei Chiajna, cota 1.44, formatie cu un inceput modest de an, un singur punct dupa doua jocuri.
Misiunea cainilor nu va fi una usoara, in conditiile in care Cornel Talnar nu poate conta pe Ionel Danciulescu, fara drept de joc, iar Marius Alexe si Dragos Grigore sunt incerti inaintea partidei cotate cu 10.00 sa se incheie cu o remiza alba, ca si in tur.
Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, bet365 va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza.
„Eu cred ca va fi un meci mai greu decat cel cu Rapid, le-am spus asta si baietilor si sper ca au inteles importanta acestui joc.”
„Partidele cu echipele mici trebuie tratate cu aceeasi seriozitate, nu e suficient doar sa intri pe teren pentru a castiga”, a afirmat Talnar, a carui formatie este cotata cu 2.10 sa conduca atat la pauza, cat si la final.
Fara probleme de efectiv, Ilie Stan spera ca elevii sai sa reuseasca un rezultat pozitiv in Stefan cel Mare, cota 2.80, pentru a se indeparta incet si sigur de zona minata a clasamentului, aflandu-se in acest moment la 6 puncte de primul loc retrogradabil.
Tehnicianul Concordiei este increzator si asteapta chiar o victorie in premiera in fata alb-rosiilor, cota 8.00, mizand pe atmosfera tensionata din cadrul lotului dinamovist, cauzata de faptul ca nici pana acum cainii nu si-au primit restantele salariale.bet365 Din Mers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu