sâmbătă, 23 martie 2013

Rednic nu mai vrea sa transfere romani

Rednic nu mai vrea sa transfere romani

Cristea a aflat cat de grea e concurenta la Standard Liege.
Adrian-CristeaAntrenorul sustine ca Adrian Cristea si George Tucudean nu s-au integrat nici pana acum la Standard Liege, iar din acest motiv nu va mai aduce jucatori din Liga I.
Instalat la carma gruparii belgiene la finele lunii octombrie a anului trecut, Mircea Rednic a insistat in iarna pentru aducerea a doi fotbalisti din campionatul intern, in speranta ca acestia vor putea face diferenta si il vor ajuta in tentativa lui Standard Liege de a prinde play-off-ul.
In ciuda faptului ca acest obiectiv a fost indeplinit, tehnicianul este nemultumit de faptul ca Tucudean si Cristea nu au reusit deocamdata sa se adapteze la noua lor echipa, desi au trecut aproape doua luni de cand ambii au ajuns in PRO League.
„Facem eforturi sa se integreze, nu le este usor, e concurenta mare si se vede ca nu se simt in largul lor.”
„Au valoare, dar le este greu sa se adapteze si cred ca asta e ultima data cand mai iau jucatori romani”, a declarat Rednic despre cei doi, Tucudean fiind transferat definitiv de la Dinamo in schimbul a 800.000 de euro, in timp ce Cristea a sosit de la Petrolul sub forma de imprumut pana la vara, cu optiune de prelungire.
Atacantul a bifat doar 3 jocuri, dar niciodata nu a fost titular, si a incasat un cartonas rosu, in timp ce mijlocasul are 4 prezente in tricoul alb-rosu, insa o singura data a inceput din primul minut pe teren, in alte 3 randuri fiind rezerva.
Ambii au sansa de a-i demonstra lui Rednic ca pot mai mult incepand cu primul meci din play-off, programat pe 1 aprilie, atunci cand Standard Liege are cota 3.50 sa castige in deplasare derby-ul contra lui Club Brugge, in timp ce gazdele beneficiaza de cota 2.05 sa se impuna.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu