sâmbătă, 23 martie 2013

Romania pastreaza sanse pentru locul 2

Romania pastreaza sanse pentru locul 2

Victor Piturca s-ar multumi si cu un punct din duelul de marti cu Olanda.
victor-piturca-4Nationala pregatita de Victor Piturca a obtinut o remiza, scor 2-2, in prelungiri cu marea rivala Ungaria si tricolorii raman optimisti in privinta calificarii.
Intr-un meci care s-a disputat cu portile inchise, gazdele au marcat prin Vilmos Vanczak (16) si Balazs Dzsudzsak (71 - penalty), in timp ce Romania a revenit de fiecare data datorita lui Adrian Mutu (68 - penalty) si Alexandru Chipciu (90).
In urma acestui rezultat, ungurii raman pe locul secund in Grupa D, cu 10 puncte, insa sunt la 5 in spatele Olandei, care a obtinut aseara a cincea victorie consecutiva, scor 3-0, cu Estonia, iar cota pentru a recupera si a se califica de pe prima pozitie fiind de 34.00.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.
Desi se mentin pe pozitia a treia, cu acelasi numar de puncte cu ungurii, remiza de pe arena Ferenc Puskas vine ca un balon de oxigen pentru tricolori, care marti vor juca in deplasare la liderul Olanda, o victorie pe Amsterdam ArenA, cotata la 12.00, putand sa creasca sansele la castigarea grupei, cota 21.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu