luni, 11 martie 2013

N-avem scuze daca nu invingem - Hizo - pariurile zilei Liga I

N-avem scuze daca nu invingem - Hizo - pariurile zilei Liga I

Nicolae Stanciu si Compania nu vor pasi gresiti acasa.
nicolae-stanciuAntrenorul lui FC Vaslui nu concepe ca moldovenii sa nu castige in fata ultimei clasate, mai ales ca n-au nicio victorie in primele doua jocuri oficiale din 2013.
Vasluienii au remizat alb in Gruia si au pierdut la limita, scor 1-2, partida de la Targu Jiu, astfel ca nu-si mai permit prea multi pasi gresiti daca vor sa ramana in cursa pentru un loc de Liga Europa, astazi avand cota 1.20 sa treaca de Gloria Bistrita.
In fata formatiei cu cel mai slab atac si a doua cea mai slaba defensiva din Liga I, galben-verzii sunt cotati cu 1.57 sa conduca atat la pauza, cat si la final, si cu 1.57 sa castige fara gol primit, la fel cum s-a intamplat in jocul tur din Ardeal.
„Gloria pare o victima sigura, dar in fotbal pot aparea si surprize daca nu tratezi serios adversarul.”
„Jucam acasa cu ultima clasata si nu avem voie sa gresim, nu vom avea nicio scuza daca nu invingem, fanii vor veni sa vada ca jucam bine si ca inscriem, nu ca am avut ghinion”, a prefatat Viorel Hizo disputa cotata cu 1.95 sa consemneze un rezultat cu peste 2,5 goluri.
Nu uitati, toate tipurile de pariuri, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate pe mobil sau tableta prin serviciul bet365 Din Mers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu