marți, 19 februarie 2013

Pereira si Pellegrini promit spectacol - ponturi pariuri

Pereira si Pellegrini promit spectacol - ponturi pariuriJackson Martinez este unul dintre remarcatii lui Pellegrini.
jackson-martinezCei doi antrenori au declarat ca nu vor abdica de la principiile lor ofensive, astfel ca FC Porto – Malaga se anunta un regal fotbalistic.
Fara indoiala, Malaga este una dintre marile surprize ale acestei competitii, avand in vedere dificultatile financiare cu care se confrunta clubul.
Manuel Pellegrini a reusit insa sa-si pastreze jucatorii concentrati si spera ca echipa lui sa demonstreze ca nu intamplator le-a luat fata in grupa unor formatii mai bine cotate ca AC Milan sau Zenit Sankt Petersburg.
„Nu am venit aici sa ne aparam si sunt convins ca va fi un spectacol adevarat intre doua echipe care se bazeaza pe atac”, a declarat tehnicianul oaspetilor referitor la duelul cotat cu 2.05 sa se incheie cu peste 2,5 goluri marcate.
„Nu voi schimba nici acum stilul de joc si nici Porto nu cred ca o va face, mai ales ca are niste jucatori de mare valoare in ofensiva precum Lucho Gonzalez, Jackson Martinez si Joao Moutinho”, a adaugat Pellegrini, a carui echipa are cota 5.50 sa castige.
Malaga este o echipa care joaca excelent in deplasare, reusind sa plece neinvinsa in 11 din cele 12 confruntari europene, cota pentru un rezultat pozitiv si de aceasta data fiind de 2.15.
Oaspetii nu se vor baza pe Eliseu, accidentat la genunchi, in vreme ce Julio Baptista nu este in plenitudinea fortelor, dar ar putea juca in functie de desfasurarea evenimentelor.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Liga Campionilor si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu