marți, 19 februarie 2013

Am incredere in echipa - Wenger - biletul zilei

Am incredere in echipa - Wenger - biletul zilei

Thomas Vermaelen spera sa-si poarte echipa catre victorie.
thomas-vermaelenManagerul lui Arsenal spune ca tunarii sunt pregatiti sa demonstreze in fata lui Bayern Munchen ca au forta sa acceada in sferturile Ligii Campionilor.
Arsenal a fost eliminata in weekend din FA Cup, iar fanii sunt ingrijorati ca esecul le-ar putea afecta moralul elevilor lui Arsene Wenger inaintea primei manse din optimile Ligii Campionilor.
Ros-albii vor da piept in aceasta seara cu Bayern Munchen, o echipa care a anuntat prin vocea mijlocasului Bastian Schweinsteiger ca a venit la Londra sa castige, peformanta cotata la 1.90.
Managerul francez nu se sperie insa de formatia din Munchen, deoarece considera ca are la randul sau o echipa redutabila, argumentand acest aspect prin faptul ca Arsenal nu a pierdut decat doua partide in ultimele 11 etape din Premier League.
Wenger considera ca si o remiza alba cotata la 13.00 poate fi un rezultat bun pentru formatia sa, dar a precizat ca filosofia gruparii londoneze este sa atace si sa inscrie, cota tunarilor pentru a deschide scorul fiind de 2.60.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Liga Campionilor si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu