marți, 19 februarie 2013

Ma gandesc doar la Napoli - Cavani

Ma gandesc doar la Napoli - Cavani

Cavani ii este recunoscator clubului.
Edinson-Cavani-02Atacantul uruguayan spune ca nu este distras de numeroasele zvonuri conform carora este dorit de marile cluburi ale Europei.
Edinson Cavani este perla de care presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu concepe sa se desparta si tocmai de aceea i-a fixat o clauza de reziliere a contractului de 63 de milioane de euro.
Se pare insa ca exista cateva cluburi pentru care aceasta suma nu este una imposibil de atins, printre numele grele ale Europei care sunt legate de cel al sud-americanului aflandu-se Manchester City si Chelsea.
Cavani a avut evolutii foarte bune si in acest sezon, reusind sa inscrie 18 goluri in 22 de meciuri, performanta care a contribuit substantial la ascensiunea echipei sale, care se afla pe locul secund in Serie A, la doar patru puncte de liderul Juventus, cota albastrilor pentru a cuceri titlul fiind de 3.75.
Ma concentrez sa dau suta la suta pentru Napoli, nu ma intereseaza altceva. Edinson Cavani
Napoli va juca etapa viitoare pe terenul lui Udinese si are cota 2.30 sa se impuna, in vreme ce un rezultat de egalitate, care ar fi al doilea la rand dupa cel de duminica cu Sampdoria, este cotat la 3.25.
Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Serie A si puteti castiga un bonus de pana la 100% din castiguri pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu