miercuri, 20 februarie 2013

Ajax vine la Bucuresti sa inscrie

Ajax vine la Bucuresti sa inscrie

Boerrigter vrea ca Ajax sa puna presiune pe stelisti.
derk-boerrigterOlandezii anunta ca nu vor incerca doar sa conserve avantajul de doua goluri obtinut in prima mansa, ci sunt decisi sa marcheze pentru a fi siguri de calificare.
Lancierii raman precauti inaintea returului de joi contra Stelei, in ciuda succesului cu 2-0 inregistrat saptamana trecuta pe Amsterdam Arena, cand au punctat prin golurile reusite de Toby Alderweireld si Ricardo van Rhijn.
Folosit in ultimele minute ale partidei tur, Derk Boerrigter a dezvaluit tactica pregatita de Frank de Boer la Bucuresti, partida in care olandezii beneficiaza de cota 3.40 sa reuseasca o remiza, suficienta pentru calificarea in optimile Ligii Europa.
„Pentru a pune o si mai mare presiune pe adversari, pentru a le face viata imposibila, trebuie sa inscriem si la Bucuresti.”
„Steaua nu mai are nimic de pierdut, va miza totul pe atac, iar noi va trebui sa speculam cu inteligenta aceasta disperare a lor, inerenta in astfel de cazuri”, a precizat Boerrigter, Ajax avand cota 1.83 sa deschida scorul si de aceasta data.
Mai este un joc in care orice este posibil, inca mai avem sanse si vom face tot ce tine de noi sa ne calificam. Laurentiu Reghecampf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu