marți, 19 februarie 2013

Pardew e bucuros ca poate conta din nou pe Ben Arfa

Pardew e bucuros ca poate conta din nou pe Ben Arfa

Ben Arfa este pregatit sa recupereze timpul pierdut.
hatem-ben-arfaMijlocasul francez si-a reluat antrenamentele sub comanda managerului lui Newcastle, dupa o pauza de doua luni.
Alan Pardew este extrem de incantat ca il are la dispozitie si pe Hatem Ben Arfa pentru returul cu Metalist Harkov, din 16-imile Ligii Europa.
Talentatul mijlocas a revenit la sedintele de pregatire alaturi de coechipierii sai, dupa o perioada de indisponibilitate care a durat doua luni, iar acum spera sa-si faca loc cat mai rapid in primul 11 al cotofenelor.bet365 Din Mers.
Managerul gruparii din Anglia are acum tot lotul la dispozitie pentru dificilul meci din Ucraina, acolo unde Newcastle se poate califica in optimi si cu un egal cu goluri, cota 4.75, dupa ce in tur a remizat alb pe terenpropriu.
„Aratam foarte bine acum odata cu revenirea lui Ben Arfa”, a declarat Pardew pentru Sky Sports.
„Sunt convins ca fanii nostri se vor bucura sa auda ca avem o echipa completa la antrenamente, ceea ce este minunat”, a adaugat tehnicianul, a carui formatie are cota 2.00 sa se califice in faza urmatoare a Ligii Europa.
Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, bet365 va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta noastra fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu